Bacon vegan din sfecla

Inainte de Sarbatorile pascale am ajuns in Selgros Baneasa unde am facut un "audit" foarte amanuntit al produselor vegane. Ca de obicei, as spune! Pe langa produsele cunoscute de la Verdino, Alpro sau alte marci deja celebre, mi-au atras atentia 2 produse - o punga cu hamburgeri de quinoa, kale si diverse legume si una cu bacon vegan din sfecla. Wow! Suna interesant, nu-i asa?
Asa arata punga cu buregri. A costat in jur de 60ron si are 1.200g, adica aproximativ 16 bucati. Din pacate eticheta este destul de prost tiparita si nu am putut sa o fotografiez la o calitate rezonabila, dar nu contine foarte multe ingrediente. Hamburgerii se pot prepara in tigaie sau la cuptor. Sunt gustosi, ne-au placut.


Revenind la vedeta care a dat titlul postarii, arata asa punga si dupa cum puteti observa are 1 kg. Costul este undeva intre 50 si 60 ron, din pacate nu mai tin minte exact cat.

Ingredientele sunt acestea:


Eu nu sunt mare fan prajire, friteuza nu am. Deoarece ma grabeam foarte tare cand am pregtit "bacon-ul", l-am facut la wok la foc foarte mare cu putin ulei. Noua ne-a placut la gust si consistenta, desi nu cred ca seamana neaparat cu varianta non-vegana.

46 views0 comments

Recent Posts

See All

.... niste peste vegan, evident. Probabil ati auzit deja de lansarea unor noi produse vegane pe piata romaneasca. Este vorba de Unfished PlanTuna, o gama vegana de produse din plante ce imita pestele.