Noutati vegane la IKEA

Trebuie sa spun din start ca vizitele mele la IKEA sunt destul de rare nu pentru ca nu-mi place magazinul, ci pur si simplu nu prea aveam ce cumpara de acolo dupa ce am terminat de amenajat casa. Astazi insa am facut una din vizilele bianuale :) si am avut o surpriza foarte placuta la magazinul alimentar de la parter.


Probabil ca stiti deja vestitele lor chiftelute din legume pe care le puteti servi si sus in restaurant in cadrul meniului de post. Sunt ambalate in pungi de 1 kg si costa 22,50 ron. Daca nu le stiti, vi le arat eu:


Iar aici aveti lista cu ingrediente si modul de preparare:


Vestea buna este ca am descoperit inca 3 produse vegane disponibile. Pentru mine sunt noutati.

Exista acum si un alt tip de chiftelute pe baza de proteina din mazare. Sunt ambalate in pungi de 500g si costa 16,50 ron:


Si pentru ele avem ingrediente si instructiuni de preparare:


Am descoperit pungi cu 10 carnati tip hot-dog 460g, costa 14,50 ron. Asa arata punga:


Si astea-s ingredientele:

Ultimul, dar nu cel din urma sortiment este...."tocata" din plante, pe baza de proteina din mazare. O punga contine 750g produs si costa 28,00 ron.


Ingredientele sunt acestea:Acum aveti toate informatiile la dispozitie si puteti decide daca aceste peparate vor face parte sau nu din meniul familiei. Eu am cumparat cate o punga din fiecare in primul rand pentru ca sunt curioasa ce gust au. Din punctul nostru de vedere etichetele contin destule substante ce nu ar trebui consumate zilnic, deci vor petrece o vreme in congelator si vor fi consumate in timp. Daca membrii familiei vor considera ca au un gust extraordinar, vom mai cumpara tot pentru consum ocazional. Daca nu...nu.

58 views0 comments

Recent Posts

See All

.... niste peste vegan, evident. Probabil ati auzit deja de lansarea unor noi produse vegane pe piata romaneasca. Este vorba de Unfished PlanTuna, o gama vegana de produse din plante ce imita pestele.