Start 22+

Updated: Jan 18, 2021

Acest proiect este realizat in colaborare cu proiectul international Challenge 22+ de catre Asociatia Freedom and Respect for Every Earthling (F.R.E.E.).
Programul este gratuit si isi propune sa ofere sprijin tuturor celor care doresc sa treaca la un stil de viata vegan. Deoarece se considera ca pentru implementarea unui nou obicei avem nevoie de 21 de zile, programul initial dureaza 22 de zile, iar apoi, daca doresti, poti ramane intr-un grup de Facebook in care sunt prezenti absolventi si mentori, grup in care se impartasesc idei, experiente si descoperiri legate de veganism.


Pe site-ul programului – start22.ro – gasesti o multime de resurse utile. Daca inca nu ti-ai clarificat propriul “de ce” vreau sa devin vegan, gasesti pe site mai multe argumente. In seciunea de Informatii utile gasesti un plan alimentar pentru 22 de zile, plan care include propuneri pentru cele trei mese zilnice. De asemenea, in sectiunea Cumparaturi gasesti informatii despre alternativele vegane, dar si marcile vegane disponibile pe piata romaneasca. In sectiunea Nutrienti gasesti informatiile nutritionale despre cantitatile de proteine, fier, zinc, calciu, omega 3 si altele prezente in diferite alimente vegane pentru putea planifica un meniu vegan complet din punct de vedere nutritional. Tot in sectiunea Informatii utile a site-ului gasesti si Intrebari frecvente unde poti lamuri neclaritatile ivite.

Daca te inscrii in program, vei beneficia de ajutorul mentorilor di dieteticienilor care sunt gata sa te ghideze si sa-ti raspunda la intrebari. Zilnic sunt dezbatute subiecte importante pentru cei care fac primii pasi in veganism, iar cei inscrisi sunt incurajati sa impartaseasca cu grupul atat realizarile, cat si piedicile sau intrebarile aparute.


Daca esti deja vegan cu vechime, poti sa ajuti programul printr-o donatie sau I te poti alatura ca voluntary. Dupa interviul initial vei urma un program intern de mentorat, dupa absolvirea lui fiind gata sa acorzi o mana de ajutor tuturor celor ce se inscriu in program din dorinta de a devein vegani.


Vegan cu experienta ori novice la inceput de drum? Oricare ar fi situatia, Start22+ este pentru tine!

36 views0 comments

Recent Posts

See All