Retete

Salad in a Jar

Ingrediente

Calitatea unui preparat depinde in primul rand de calitatea ingredientelor folosite. Nu cred ca are nimeni nevoie de reguli speciale pentru a determina cand un ingredient este proaspat si bun pentru consum. Avem detectoare naturale pentru asta. Cred ca toata lumea a observat ca un fruct sau o leguma care arata bine, are culori pregnante si vibrante te indeamna imediat sa-l consumi.

Pentru ca fructele, verdeturile si legumele sa fie proaspete si noi sa beneficiem de maximum de nutrienti incercati sa va faceti cumparaturile in piete, la micii producatori din zona. In timp, veti descoperi ce legume vi se par mai gustose si de la care producator obtineti un raport pret/calitate potrivit.

Accesorii si ustensile

Daca ati incercat deja ceva retete vegane, probabil ca ati observat ca multi vegani au o adevarata artilerie de ustensile de bucatarie mai ieftine ori mai scumpe. Poti gati preparate vegane extraordinare fara a investi in roboti scumpi. La urma urmei lumea tine post aproape jumatate din an si nu-mi aduc aminte sa fi vazut la bunica vreo ustensila deosebita.

Evident ca aparatura de buna calitate si cu motor puternic o sa va ajute sa obtineti humusuri mai fine, va permite sa preparati acasa unturi de nuci si dulciuri raw vegan fine si cremoase. Nu sunt insa o investitie obligatorie. Va puteti descurca foarte bine cu un blender vertical.

Fresh Tomato Salad